Oo-de-lally!

Jag är trött nu. Men vill ändå inte gå och lägga mig.
Det är så omotiverat att gå och lägga sig när man vet att man inte måste stiga upp.
Men imorgon har jag faktiskt en hel del att göra.. grejen är den att lägger jag mig 11 så är jag uppe vid 8 iallafall.

Jag och John sitter och skriver med varann över internet (vad bra det är att internet finns förresten!). Det var verkligen roligt att träffa honom på metaltown, och det väcker lite minnen och sådär. Innan metaltown hade vi inte träffats på ett och ett halvt år! Hans syster hade visst lite bilder på facebook från den kvällen! Goda minnen.
Ett av minnena är hur jag brukade sjunga "Heidi Dao och Lille John går igenom skogen, har så skojigt med varann i glada vänners lag"! Jag hittade den på youtube, men helt ärligt så är den mycket roligare på holländska!

Kvällens övertrötthetsfnitter! Oh, yes!

(för övrigt kan vi inte riktigt komma på vad vi sysslade med på nedersta bilden, var ju som sagt ett tag sen. Kom dock fram till att det ser ut som "Naw puttenutt lille Heidi dao" eller nåt)


Värme.

Jag började dagen med en lång powerwalk och kan bara konstatera att mina fötter inte är lika förtjusta i det hela som jag. Jag har fått skavsår.

Bortsett från skavsåren var det riktigt härligt.
Efter en riktigt kall dusch betalade jag mina räkningar och åt frukost. Har pratat en stund i telefon med Sophia, och nu ska jag göra mig iordning för att tåga iväg till Falköping och hämta Kevin på dagis. Skulle egentligen inte hämta honom förrän klockan sju, men lille brorsonen har fått ögoninflammation så jag får ta första bästa tåg som går.
Idag är jag tillfreds med det mesta. Det enda som är bittert just nu är de två timmarna jag ska spendera på ett äckligt svettigt tåg. De där vättertågen borde investera i en AC. Seriöst!

För övrigt saknar jag regnet. Hade gärna fått regna ett par dagar innan helgen, men vädergudarna brukar inte stå på min sida så jag antar att vi kommer grillas hela veckan ut.
Nåväl, när äntligen regnet kommer ska jag välkomna det med dans!

Grannjävlar.

Jag är så trött på mina fula grannar! De har sån taskig attityd!
Jag ska väl inte klaga, knarkargänget som stal grejer bor ju inte kvar. De kanske åkte in i finkan eller nåt.
Men jag vill verkligen flytta nu. Men vart?
Vad har jag i Nässjö o göra egentligen?

Mina grannar har förstört en bra dag, för jag hade en bra dag!
Vaknade med ömma fötter efter min powerwalk igårkväll, tvättade o städade, sökte lite jobb, rände runt lite på stan med Ida och gick därefter till gymmet. Tränade hårt, duschade länge och kom hem och åt lite.
Jag var nöjd med min dag, jag var glad och avslappnad.
Men när man har jobbiga grannar så sabbas mycket av den goda stämningen.
Hur ska jag göra för att bli munter igen?
Orka sitta och vara irriterad på andra! Det är ju bara slöseri med energi!

Jag ska ringa mammi. Hon gör mig alltid glad!
Morsgris? Jag?

Frühling in Paris

Beroendeframkallande ljuva toner ♥



Sommarhelg!

En midsommarhelg har passerat solig, lyckad och härlig!
Midsommaraftonen började med lunch borta vid stolmakaregatan, Zabina hade gjort jättefint med blommor annat fint och fixat snapsvisehäften till oss alla! Hon är så bra och skål för det!
Det blev en del (kanske lite väl många) snapsar och några midsommaröl och många skratt!
På kvällen tog vi oss bort till Eriks föräldrars hus för poolparty,  där vi grillade och mös i solen.
Jag skippade det där med att doppa mig i poolen (torrboll I know!)
Det kapitlet av kvällen överlämnade jag till andra.

Igår åkte jag hem till Vrigstad och grillade hos mammi med Gittan och makarna Blom! Det var jättetrevligt och framförallt gott med den goda maten och den goda drycken!
Därefter tog jag mig bort till Annika och mös i hennes soffa! Det var så kul att träffa henne igen, vi träffas så sällan och jag har verkligen saknat henne och barnen! Jag hatar att träffa barnen så sällan, de växer ju så fort!
Jag frågade Max om han inte kunde bli bebis igen men han ville inte. Men jag saknar de tiderna då barnen fortfarande var sådär små, och jag träffade dem nästan varje dag!
Tiden går så fort, jag hinner inte med!
Senare på kvällen såg jag, Annika och Jonas på The Ring. Ingen film för en lättskrämd flicka som jag som dessutom skulle traska hem till mammi bland skog och mörker efter filmen. Inte är det lätt att vara sansad heller när Jonas skrämmer mig just som det är som läskigast! Aaaaah!!
Men sen följde både Jonas och Annika mig hem så jag överlevde natten. Även om promenaden också blev lite skräckfylld.

Idag gick jag o mammi runt i massa antikvitetsbutiker i Vrigstad ( det finns fem stycken, om inte ännu fler) och i en butik fyndade jag några gamla böcker. De var inte så gamla, bara 100 år men de är från just den tidsepoken som jag älskar bland böcker. Jag ville köpa allihop som jag såg men har ju inte råd med hur mycket böcker som helst, och dessutom ingen plats för dem. Så jag köpte bara fyra böcker med alla "Shakespears dramatiska arbeten".
I samma butik som jag fann böckerna fann jag också en möbel som fångade mitt hjärta. En fästmanssoffa! Jag har aldrig sett en sådan innan och jag föll för den direkt, men den kostar 7500 och jag är ju inte direkt rik just nu. Men en dag ska jag ha en sån, gärna den. Den var så fin! Hela designen var så härlig, sättet man sitter på i en sådan. Man sitter liksom snett mittemot varann trots att det är en o samma möbel. Den var snygg och stilren också, klädd i ett vanligt fint svart tyg. Jag vill ha den! JAG VILL!!

Nåväl. Drömma kan man ju alltid göra.

Midsommarafton!


Midsommarfrukost! Åh så gott med jordgubbar!

Nu mumsar jag i mig min frukost, ska strax ta en härlig dusch och sedan göra mig iordning och lite fin.
Det är molnigt idag, såklart. Som alltid på midsommar. Man hade ju kunnat tro att det skulle bli lika fint väder som igår, men icke!
Men jag klagar inte, jag tycker det är härligt med moln.

Glad midsommar och skål! Må värmen och glädjen vara med er!

En dag med min favoritbrorson

Dygnet onsdag-torsdag spenderades i Falköping hos storebror och brorson!
Jag och Kevin var ute på äventyr uppe på Mösseberg i falköping.
Det är ett högt berg med en lek/djurpark på toppen.
Där fanns getter, svin, hjortar, påfåglar och en del andra djur.
Jag och Kevin kollade på alla djur, gungade ikapp och njöt av solen tillsammans.
Nephew-Aunt-qualitytime!
Vi hade jätteroligt ihop, framförallt kanske för att jag flummade ganska mycket, Kevin tyckte det var väldigt roligt med en flummig och busig faster.
Ska bli roligt att komma upp och vara barnvakt igen nästa vecka!
Jag älskar min favoritbrorson!







balkonghäng och bekymmer

Idag har jag sopat och skurat balkongen ordentligt, för att göra den fräschare och för att få bort alla spindlar.
Så nu kan jag och mina katter njuta extra mycket av balkongen, det enda som saknas just nu är lite blommor på balkongen. Jag har inte råd att köpa blommor just nu så får se hur det blir med det.




Idag fick jag hem en klänning jag beställt inför midsommar med. Det var en fantastisk skapelse, lika vacker som blommig och jag är störtförälskad i den! Jag har bara ett litet problem med klänningen.
Den sitter perfekt på överkroppen, men vägrar ta sig ner över höfterna.
Den är inte sydd för kvinnor med så kurvig figur som jag.
Den är slutsåld i större storlek och om jag beställde större än small skulle det bara bli pösigt över magen.
Så nu överväger jag att behålla den och sy om den.
Det bästa är väl egentligen att bara skicka tillbaka den, kärlek kommer och kärlek går... Men jag vill inte skicka tillbaka den!

Vart får man tag på nån som är riktigt bra på att sy ut klänningar?

Dagens action



När jag vaknade så öppnade jag balkongdörren lite på glänt. Det hann knappt gå fem minuter innan det var en geting i mitt bo som förvirrat surrade omkring i jakt på friheten! Mina katter blev helt vilda eftersom de bägge två ville fånga den och de sprang och hoppade efter den!
Livrädd för att de skulle få tag på den, och för att de skulle bli stuckna av den onda varelsen, slet jag åt mig en tidning och med skakiga ben jagade jag runt den i mitt vardagsrum samtidigt som jag förskräckt hoppade undan varje gång den kom för nära!
Så där rände vi runt, en yrvaken jag, en leksugen grå och en busig brun i jakt på den lilla getingen, ända tills jag fick fullträff.

"Pang! Du död!"

Om mitt liv hade varit som Truman Show, att det filmas, så hade nog många människor fått sig ett gott skratt av den där uppvisningen!

Rastlöshet, längtan och läggdags.

Ikväll har jag varit rastlös. Efter att jag gjort allt jag skulle göra gick jag en härlig powerwalk för att skänka mitt sinne lugn. Jag gick längs västra vägen och sen upp till Ida, hämtade Honey och gick med henne en sväng, lämnade tillbaka henne och fortsatte min powerwalk hem. Väl hemma var jag svettig och dann så det blev en dusch och sedan soffhäng med dator i famn.
Att vara arbetslös sätter sina spår i mig, jag klarar inte av att göra ingenting. Ändå har jag massor att göra känns det som men jag har för mycket tid att göra det på. Lite knäppt det där, men att vara arbetslös är ett konstigt skede i tillvaron.

Imorgon ska jag vara barnvakt iallafall så då kommer jag önska att jag hade en lugn stund antar jag. Likaså på torsdag.

Jag längtar till fredag.
Midsommarafton, vänner, god mat och lite haderajan. Poolparty vankas det med.
Ja, jag längtar verkligen till fredag.

syskonkärlek

Apropå ett tidigare inlägg om min bror så tror jag han tycker om mig.
Han kallar mig ofta för tjockis, min feta röv är alltid i vägen, jag blev bortbytt på bb, jag är en heffaklump... Ja ni vet, såna saker bröder säger till sina systrar ibland.

Konversationsexempel:

1.
Sabina: jag är inte den som är den
Jag: När jag blir stor ska jag bli den som är den!
Boris: När du blir stor kommer du bli den som är det.

2. (Dagen efter jag hade haft korsetten lite väl hårt snörad)
Jag: shit, jag har fått skavsår på höfterna.
Boris: Du får väl be dem fixa bredare dörrar då.

Jag tror min bror tycker om mig. Jag är ju ungefär lika snäll mot honom, och nog älskar jag honom allt!

Punktlista över punktrelaterade saker som jag inte tycker om


Jag tycker inte om när...
  • folk alltid sätter tre eller fler punkter efter allt de skriver. Ibland passar det in med tre punkter... Men många sätter det där det inte passar, det framstår så tråkigt då. Detta förekommer ofta i statusrader på facebook och i sms. Ikväll blir det öl med vänner... Nu har jag varit ute o plockat fina blommor... Har haft en fin dag med mycket sol... Det jag hatar mest av dessa är de med fler än tre punkter. Absolut värst är det när man råkar ut för någon som alltid skriver med flera punkter efter allt i ett sms. Det känns som att personen ifråga är deprimerad eller otroligt uttråkad...........
  • folk använder flera uttropstecken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gränsen går vid tre. Mer än så accepterar jag inte. Jag hade en bekant på facebook som alltid hade ungefär 15 uttropstecken efter varje statusrad, han blev borttagen från min vänlista till slut.
  • folk inte använder skiljetecken eller punkter överhuvudtaget det blir bara jobbigt att läsa saker då jag förstår inte varför folk ska skriva utan skiljetecken eller punkt är de för lata för att använda sig av det eller man vet ju ibland inte om saker är menat i en fråga eller vanlig mening
  • folk inte låter mig tala till punkt.
  • jag får punktering.
  • någon punkterar mina drömmar och fantasier.
  • någon sätter punkt för allt det roliga.
  • folk skriver tråkiga punktlistor som den här.

If only airplanes in the night sky were shooting stars

Idag var jag helt ensam på gymet. Det var inte särskilt motiverande att träna när man var där själv, så träningen blev inte så hård som den brukar, men jag höll igång rätt bra ändå.
Den bästa träningen är ju den som blir av som Adam Alsing brukar säga. Känns dock inte som att hans råd när det gäller träning är nåt man ska följa. Han ser ju inte så... Fit ut.

Efter träningen gick jag hem till fru Nordqvist och mös lite, åt lite och smakade på hennes delikata hembakta kaka.
Ikväll ska jag dra mig bort till andra sidan stan igen, Jag och Ida ska till Zabina och planera midsommar lite.
Jag hade lite ångest över midsommar för alla tycks vilja åka någonstans, men det kostar bara pengar och jag hade ingen större lust att fara iväg eftersom jag är borta ganska mycket ändå. Men som tur är så är jag inte ensam om att trivas med att fira midsommar på hemmaplan! Det kommer bli en mycket bra midsommar iår, det är jag säker på!

Dagens låt


Boris

Vem är killen som går runt och låtsas vara min bror?

På Metaltown träffade vi ägarinnan av Rusty Irons i Jönköping - en pigg och glad brud med några öl innanför västen som kom fram till oss för att hon kände igen oss från Jönköpingstrakten.
Sen vänder hon sig till min bror och säger: "Jag brukar blanda ihop dig med en Boris!"
"Det är JAG som är Boris!" säger Boris då.
Hela situationen blev lite småfånig och hon blev alldeles exalterad;
"VA? Är det DU som ÄR Boris? Wow, den riktiga Boris" utbrister hon impat och skakar hans hand och skaka alla våra andras händer.
"Det brukar komma in en kille i min butik ibland som låtsas vara du! Han tycker du är så cool att han försöker vara du! Häftigt att få träffa den riktiga, äkta Boris! Shit asså! En sån ära, vad häftigt!"

Det är inte första gången min bror råkar ut för att träffa en sådan person som blir imponerad av att äntligen träffa den "riktiga" Boris. Jag har märkt de senaste åren att Boris är ett stort namn i Jönköpingskretsar och folk brukar bli imponerade av att träffa mig med eftersom jag är Boris lillasyster. Det roliga är att jag också ibland kallas Boris - inte så konstigt, jag heter ju det.
Men min bror har det ofta som tilltalsnamn och i Jönköping har han va någon anledning blivit väldigt populär. Varför vet vi inte, han förstår inte vad han gjort som har gjort honom så känd. Kanske är det för att han är så schysst och bra?

Men det finns en kille i Jönköping som påstår sig heta Boris, låtsas vara DEN Boris, men som många gånger bli genomskådad när han träffar på min brors vänner. En gång ringde en kompis i Jönköping till mig och sa; "Jag sitter här med din bror, Boris! Vi är på Ladan!"
Det var inte min bror, han var inte ute den kvällen, men han påstod att han var min bror. Den Boris har inte, (eller hade iallafall inte för ett par år sen) förstått att Boris är efternamnet på min bror och förnamnet Erik. Därav när folk frågade om han var Erik Boris så påstod han att hans namn var Boris men att han hade en bror som heter Erik. Det var många som efter den förklaringen fattade att han ljög.

Killen som tydligen inte ens är särskilt lik Boris har nån form av likhet ändå. Jag tror det är håret eller något som gör det, och kanske längden. Jag har aldrig träffat killen som så lögnaktigt påstår sig vara någon han inte är så jag vet inte hur han ser ut. Men i ansiktet är han tydligen inte särskilt lik.

Hur kommer det sig att man ogillar sig själv så mycket att man börjar låtsas vara någon annan? Visst finns det många som är inställsamma och försöker vara något de inte är för att platsa någonstans här i livet, de människorna är tyvärr inte sällsynta, men att låtsas vara en annan individ, en annan levande person känns bara fånigt.
Om någon som läser detta vet vem den falska typen är så säg gärna till. Jag är fruktansvärt nyfiken på denna sorgsna varelse.


Apropå Metaltown

Vad jag är trött nu. Har hållit igång hela dagen för jag haft sån överskottsenergi, men nu är all energi slut. Jag tänker snart sova.
Det känns lite att det varit en vild helg, men ack en sån bra helg det var!
Metaltown var en jättebra festival som jag nog kommer komma tillbaka till, men jag saknade campingkänslan som finns på andra festivaler.
På lördagen hittade vi dock ett gäng från småland som sov i sina bilar på en parkering nära festivalen och vi hängde en del i deras camp och ölade lite. Riktigt trevligt!
På fredagen var det ganska lugnt med öldrickandet för min del, men hade väldigt roligt ändå och rände runt en hel del, såg Nile och Sabaton och Sabaton var så mycket bättre än jag förväntade mig! Helt grymt!
På fredagskvällen spelade ju Rammstein, och åh så bra de var! I mina ögon är de världens bästa band, allt de gör är genialt! Konserten var fantastisk, bara att se underbara Till Lindemann var otroligt!
De körde på med en rejält häftig show med riktigt bra effekter, och efter att konserten var slut och de hade lämnat oss spelades en instrumental version av Ohne Dich i högtalarna. Så fantastiskt vackert!

På lördagen var jag något mer onykter, det blev en kanonfylla! Då kom Johan och Erika till Mårtensson också (Mårtensson är killen vi sov hos) och vi hängde lite grann i lägenheten, hällde i oss ett par öl och sedan spårvagnade vi bort till festivalen för att se Sodom. Dock missade vi Sodom för vi hittade campet på parkeringen där vi valde att sitta kvar i våra snygga regnponchos.
Jag träffade på Lille John (en gammal kompis från Värnamo som jag inte träffat på 1½ år) och vi drog in till öltältet där vi träffade Koffe och Peter så vi satt med dem en del, såg på Amon Amarth från öltältet och träffade nytt folk.



Träffade förresten en kille som heter Ricky flera gånger under festivalen som blev jätteglad över att träffa någon han känner. Grejen är den att vi bara har träffats två gånger, en gång på midsommar för ett par år sen (mitt livs bästa midsommar) och en gång på Rockklubben i Jönköping. Men det var kul att träffa honom också!  Efter att ha umgåtts med dem och haft lång flirtig diskussion med en göteborgsk regissör försvann jag iväg för att hitta Sabina som befann sig i ett partytält på parkeringen tillsammans med Boris, Johan och Erika och ett gäng galna holländare. Holländarna var tydligen väldigt generösa med öl, men sa emot sig själva väldigt mycket. Ena stunden sa han i hatten att jag såg brittisk ut och sen sa han att jag var söt. De två sakerna går inte riktigt ihop och det försökte jag förklara för honom men gav till slut upp.

Efter ett tag drog vi in på festivalen igen och såg In Flames. De får mitt hjärta att slå så fruktansvärt hårt! De är så bra!



På vägen hem från festivalen träffade jag en sjungande Rickard Thorebrand (old friend from old times), han var full, glad och påflugen. Som alltid! Det var jättekul att träffa honom men det roligaste var min brors reaktion på hans hälsningsfras.
När han satt och sjöng (läs vrålade) så ropade jag; vad fint du sjunger Rickard!
Varpå han vänder sig om och utbrister; "Heidi Boris!! Dig vill jag ligga med, jag menar du är ju så snygg! Hej!"
Då röt storebror Boris till "Vad fan säger du det där är min lillasyster!"
Det är första gången jag hör honom dra storebrorskortet! Men det var roligt iallafall, Rickard sa ju bara så för att han var full för så snygg var jag nog inte, och på vägen hem från spårvagnen försökte Boris övertala mig att bli ihop med Rickard eftersom han var så schysst. Schizo? Min bror? HAH!
Roligt var det iallafall.

Nu orkar jag inte skriva mycket mer. Sängen ska bäddas med nytvättade lakan och sedan ska jag lägga min nytvättade kropp emellan dem.

Godnatt!

those beautiful things

Jag har just suttit och kollat på sammandraget från det kungliga bröllopet och fällde faktiskt ett par tårar.
Jag tycker allt var jättefint, och jag tänker kolla mer på det nån dag, min mamma har spelat in bröllopet åt mig.
En dag vill jag vara sådär lycklig som Victoria såg ut att vara!
Jag är ju för monarkin, många i min omgivning bara gnäller på monarkin (mestadels på vad det kostar) men få se till de fördelar som det faktiskt ger. Många har nog inte så mycket fakta bakom sina åsikter.

Jag missade ju bröllopet i lördags eftersom jag var på Metaltown, och Metaltown var fantastisk bra!
Det bästa var att se Rammstein, jag älskar verkligen Rammstein, allt de gör är bra och Till Lindemann är fantastisk!
Det var riktigt bra att se In Flames med, In Flames och Rammstein är ju mina största favoriter!
In Flames gav verkligen allt och jag njöt varje sekund!

Jag orkar inte skriva så mycket om hur det var just nu (av förståeliga skäl kanske) så jag tänker gå o lägga mig och sova nu.

Godnatt


Förberedelser

 

Nu har jag kommit hem efter att ha promenerat med Ida och sedan träffat mammi för käk på Harmonys uteservering. Därefter gick jag till systemet och sedan låste jag in luftsängen mammi kom förbi med i ett skåp på stationen så jag slipper släpa med mig sängen till arbetsförmedlingen imorgonbitti.
Nu ska jag bara packa och dammsuga.
Det är jobbigt att man ska sitt på arbetsförmedlingen halv nio imorgon, måste stiga upp jättetidigt eftersom jag ska duscha och fixa imorgon och det mesta kan jag inte packa förrän imorgon så måste fixa det då med.
Jag tycker inte om att vara arbetslös.

Men det löser sig, mucho espresso på tåget sen ska jag nog klara av dagen.
Det kommer bli så roligt!

Jag ser verkligen fram emot att äntligen se Rammstein live!
Vad jag älskar dem!


Kaffesugen.

Vid elvatiden var jag förbi ITAB och hälsade på, lämnade papper till personalansvarige, och sedan tog jag mig ner i fabriken och hälsade på lite folk och tog kafferast med dem!
Var ju tvungen att passa på när man är i krokarna att hälsa på, synd bara att rasten är så kort!
Jag saknar ITAB!
Men det finns saker man inte saknar också, så det kanske väger upp.. Nja, det undrar jag...
Det finns så många som får mig att le och skratta på ITAB!

Det har varit mycket telefonsamtal idag och mycket som ska ordnas inför imorgon men troligtvis har jag lyckats lösa allt riktigt bra!
Nu ska jag packa och försöka få så mycket som möjligt färdigt här hemma, sen ska jag träffa Ida och promenera en sväng med henne och ge henne nyckeln till min lägenhet igen, (och se till att hon behåller den på sin nyckelknippa!) och därefter kommer Mammi med lite grejer som jag glömt hos henne och då ska jag bjuda henne på middag.
Därefter kan jag nog pusta ut. Kanske hinner jag gymma ikväll, men ska upp klockan 6 imorgon så kommer nog försöka lägga mig tidigt.

Jag undrar om de bjuder på kaffe på de där basmötena på arbetsförmedlingen?
Man kan ju alltid hoppas.


Sunny days

Idag har det varit mycket onsdagssol!
Dagen spenderades på en liten mysstrand vid vättern i Bankeryd tillsammans med Sophia.
Vi låg och stekte, lyssnade på radio, småpratade och picknickade med massvis av oboy!
Det var jättehärligt, och nu har man tydliga linjer efter bikinin.
Men blek är jag likförbannat! Men inte riktigt lika blek som innan bara!
Jag övervägde att ta ett dopp i det klara fina vattnet men bangade för att det var för kallt. Jag doppade bara mina fötter och skvätte runt lite.


Efter stranden åkte vi in till Jönköping och jag mötte upp en tjej som sålde sin Metaltownbiljett för en tusenlapp, så jag kom billigt undan till helgen!
Det känns bra när man unnar sig nåt man egentligen inte har råd med och lyckas få det lite billigare!
Apropå pengar så strular akassan (no shit?!) och det finns därför en risk att jag inte får mina pengar innan sista i månaden så jag kan betala räkningar. Jag har en backupplan men det är ändå jobbigt när pappersarbetet krånglar.
Imorgon måste jag springa bort till ITAB och försöka få rätt på papperena så de kan skickas in igen så jag får pengar så tidigt som möjligt.
Jag hatar akasseångest!
Imorgon hade jag planerat in väldigt mycket annat men får ta och se över min planering och prioritera om lite. Antagligen ryker gympasset jag planerat att ta imorrn. Om jag nu klarar av att prioritera bort det.

Igår hjälpte jag till med att tömma garaget i Vrigstad, en hel container fylldes. Pappi var verkligen en sakletare och skräpsamlare och det är först nu vi kunnat med att tömma hans garage.
Jag kom inte hem förräns sent igårkväll och då var jag så ofräsch efter garageröjningen att jag var tvungen att duscha, så somnade gjorde jag inte förrän vid ett inatt, sedan skulle jag upp vid fyra-fem för att jag fick besök och skulle fixa med lite papper, därefter somnade jag runt 6 nån gång igen och sedan ringde väckarklockan 8 för att jag skulle till Sophia.

Jag är trött nu! Det blir en lat kväll, trots att jag inte har tid med det. Men jag måste unna mig lite lugn nu.
Trots allt strul har det varit en bra solskensdag!

Ragdolls!

Jag har haft en jättehärlig myskväll!
Den avslutades med att jag såg Sulans status på facebook och den muntrade upp mig ännu mer!
Nostalgi!



 


gubbsjuka och åldersnoja

Idag på tåget så flirtade en 60-70årig gubbe med mig och sa "Hej sötnos" på ett så fruktansvärt flirtigt och sliskigt sätt att jag bara ville springa därifrån! GAH! Och han var ingen alagare eller så som man annars skulle kunna tro skulle göra nåt sånt, utan han såg ut som en ordentlig gammal svensson!
Det kändes illa. Hur gammal ser jag ut att vara egentligen?
Jag blev så fruktansvärt äcklad.

Som tur var så var jag förutseende igår när jag for till mammi och hade med mig min gymväska dit, så idag kunde jag studsa in på gymet med detsamma som jag kom med tåget och träna av mig alla äckelkänslor.
Det blev ett extra hårt pass idag må ni tro!

Men allvarligt talat... Ser jag så gammal ut!? Måste vara permanenten som gör det! Tantheten sitter i permanenten och nu tror alla äckelgubbar att jag är inom rimlig ålder! OH NO!
Fram med platttång, ljusrosa läppstift och blondering, jag måste se ut som en fjortis!
Eller nä.
Men gubbsjuka gubbar gillas ICKE.



familjehäng

Idag är jag barnvakt åt min brorson, men bara en liten stund till, sen kommer Hanzi och då ska jag fara till Nässjö, gyma och ha myskväll.

Idag har Kevin och jag varit ute på långpromenad genom Vrigstad. Jag kan inte låta bli att på något konstigt sätt älska Vrigstad. Men kanske är det så för alla som har flyttat ifrån hålan de växte upp i - när man kommer hem fylls man av nostalgi och harmoni!
Det var så lugnt och skönt o byn idag. På gränsen till tråkigt men, som sagt harmoniskt.

Igår råkade jag shoppa lite på A6 - ett par boots och lite nya bhar.
Men jag lät motvilligt bli att gå in på HM, Bikbok eller annan butik där jag skulle kunna shoppa loss för mycket eftersom jag måste hålla i pengarna.
Men jag följde med min mor in på skopunkten för hon skulle köpa skor och hon hittade två par. Då tänkte jag att vi bara måste utnyttja erbjudandet "ta tre betala för två" och övertygade mig själv att de högklackade bootsen var något jag faktiskt behövde!
Så jag köpte dem så att mammi kunde få ett par skor gratis!

Vi lunchade med Boris och Sabina och umgicks med dem en hel del, bland annat hann jag och Sabina med att slåss med svärd inne på teknikmagasinet. Jag vann trots att hon träffade både min vänster arm och mitt vänsterben. Vi hade som regel att de kroppsdelar som blev träffade fick sedan inte användas. Så det var lite knepigt, jag kände mig lite som svarte riddaren i Monty Pythons "Quest for the holy grail" men sedan träffade jag henne i magen och då dog hon! Moahahahaha!
Nåväl, under tiden vi umgicks förde Boris på tal att de skulle till Metaltown i helgen och att han tyckte att jag skulle hänga med. Jag ska kolla igenom ekonomin lite snabbt först men jag är inställd på att åka till Göteborg på fredag! Jag har ju velat och funderat över Metaltown hela våren så det känns rätt att åka. Jag vill ju!

Nåväl, mammi och jag hade roadtripp till Borås efteråt och hämtade Kevin hos hans mamma.
Jag tror bestämt jag har den bästa familjen man kan ha. Jag har alltid så fruktansvärt roligt med dem, bara att sitta i en bil med min mammi kan vara fruktansvärt kul!

Nu ska jag och Kevin göra oss iordning för lite mera utomhusvistelse innan det är dags för mig att åka till Nässjö.

Här kommer en video som är en av alla de grejer jag skrattade åt igår, det var Boris som visade den för mig.
VARNING! Låten sätter sig verkligen på hjärnan.

Fruktstunder.

Grannen spelar dragspel! Han har spelat i ett par timmmar nu till och från. Det är jättemysigt att ligga och lyssna till de lugna dragspelartonerna, sluka min nya bok och sätta tänderna i en ovanligt stor banan! Värmer lite oboy, kanske rent av dajmoboy för att förgylla stunden ytterliggare.
Jag ska strax dammsuga och stryka min tvätt, men först vill jag läsa ett kapitel till.

Apropå bananen så mindes jag en sak nu när den var ovanligt stor. På mitt gamla jobb, ITAB, kom det stora korgar med frukt varje måndag och onsdag. Jag älskade när frukten kom!
Jag och Marcus tog alltid varsin banan och sedan mätte vi dem för att se vem som hade längst, och av någon konstigt anledning var det lite som en tävling. Störst banan vinner. Som pojkar i puberteten eller nåt.
Och jag och Björn brukade sikta på varann med bananen med största inlevelse och skrika pang pang! Om nån av oss hade ett äpple låtsades vi ibland dra ut sprinten med tänderna och kasta iväg den likt en handgranat och också då med största inlevelse söka skydd för smällen!
Små fåniga pojklekar som förgyllde dagarna på mitt gamla jobb.
Old good wibes!

Nu är mjölken till oboyen värmd så nu ska jag läsa ett kapitel till innan jag tar tag i mitt ack så tråkiga lördagsgöromål.


Vår tupp är död

Jag förstår inte vart värmen tog vägen!
Jag älskar regnet och uppskattade verkligen när det kom, men nu har det börjat bli kallt! Hyresvärden har stängt av elementen så jag får ingen värme i min lilla lägenhet.
Men på något sätt är det mysigt att det är kallt, det är en bra ursäkt till att dra fram stickade koftor o filtar och kura ner sig i soffan!

Idag har det varit en lång dag men den har varit bra! Steg upp vid sju och fixade lite grejer innan jag drog till frissan, därefter åkte jag in till jönköping och träffade Fian Dao, krubbade sallad på Georges och bara pratade och chillade. Jättemysigt! På vägen hem köpte jag en klase bananer och en ny bok, den senaste av Marian Keyes! Känns inte som att hennes nya böcker längre kan toppa de gamla, men kan inte låta bli böckerna ändå.
Jag provade ett tips man kan läsa på dajmoboypaketet - att skära bananen snett i bitar, rulla den i dajmoboy och sedan frysa in med en tandpetare i den för att sedan mumsa på den som en glass och det var riktigt gott! Men så tycker jag ju så mycket om både banan och dajmoboy så...
Bra godis!

Jag har varit jättetrött hela kvällen, känns torrt på något sätt att vara så trött en fredagskväll när man inte ens jobbar. Jag måste hitta ett jobb snart så jag kommer i fas igen!


Idag var det massa ungdomar som tog studenten i Jönköping och när jag satt där med Sophia och såg alla de där flaken kunde jag inte låta bli att tänka tillbaka till våran egna student.
Ung, naiv, och totalt ovetandes om vad som komma skulle.
Detta var en av de låtarna som spelades på ruggigt hög volym på vårt flak och varje gång jag hör den vill jag partaja med Sophia, för varje gång jag hör den, minns jag allt roligt vi haft ihop sen den dagen vi tog studenten♥
Those happy days











Biet o Myggan! DAO!


I dina ögon.

Idag är det mysochgosonsdag.
Och det kommer det fortsätta att vara under kvällen.

Det är konstigt vad man förändras av att få en speciell persons ögon på sig.
Det är som att det är först då man verkligen blir sedd. Sedd som aldrig nånsin förr.
Det är helt sjukt vad man mår bra av att någon ser på en på det sättet.
De blickarna känns ända in i själen. Jag gillar verkligen när de där blickarna kommer och hälsar på.

Och det är konstigt vad Lars Winnerbäck så ofta sätter ord på saker o ting.


Memories from Rome.

En grå och mulen onsdag som den här är det lätt att längta tillbaka till Rom. Det är två veckor sen jag landade i värmen strax utanför den fantastiska kulturrika staden långt där nere i europa.

Första dagen var man lite dåsig till en början och väldigt varm eftersom man reste i jeans, så det första jag gjorde när vi kom till vårt hostel var att dra på mig kjol, linne o mina ballerinaskor.
Vi gick ut och åt, och började sedan äventyra genom stan med colosseum som första hållplats.
Vi slöade länge i gräset nedanför colosseum, njöt av solen och kollade på alla turister.
Rom är verkligen en sönderturistierad stad!

Härligt var det iallafall och efter det begav vi oss till Fontana di Trevi och kastade i ett mynt! Jag kastade i två, för första gången glömde jag önska något.
Därefter vandrade vi runt i stans butiker och arbetade oss sakta bort mot spanska trappan där vi satt länge och slöade och lät oss omfamnas av den italienska solnedgången.

Senare den kvällen träffade vi tre backpackers från USA. Först en kille som hette Marcus som var från San Fransisco och sen även två tjejer - Becky från New York och Claire från Texas. Vi blev ett litet gäng som stundtals umgicks under tiden nere i Rom. Vi gick ut och åt tillsammans och drack öl tillsammans. Mycket trevligt!


Dagen efter tog vi oss till  Vatikanen för att kolla in St Peterskyrkan, vatikanmuseet och sixtinska kapellet!
Det var väldigt överväldigande att se allt i verkligheten, bilder gör inte stället rättvisa!
Alla målningar och statyer, byggnadernas utformning och allting var jättemäktigt!
Vi anslöt oss till en guide som inte var så bra, det var mer snack än action så jag drog mig mycket från gruppen och gick runt o kollade själv i alla de rum som det finns att gå runt i, det var jättehärligt!


Efter att vi varit på vatikanen letade vi rätt på en livsmedelsaffär i jakten på några öl och sedan stack vi iväg till Piazza de Popolo. Ett stort torg i Rom med statyer och en obelisk. Det torget blev en favoritplats i Rom och vi kom dit jättemånga gånger för att chilla och kolla på allt folk som gick förbi. Första dagen var det en gatutiggare som imiterade Michael Jackson med hjälp av tre olika outfits och en högljudd stereo! Riktigt bra! Men det var lite fånigt för han spelade bara tre låta (en outfit för varje låt) och sedan tog han paus i 20 minuter ungefär tills det kom nytt folk på torget då körde han samma grej igen och så fortsatte han!
Vi tre var väl de enda som satt kvar tre gånger på raken!

På fredagen drog vi in på Colosseum och gick runt där inne, fascinerades av gamla rustningar och ruinerna och när vi kom ut igen flummade jag med två jätteroliga romare! Den ena var helt galen, snackade på massvis om sin fru och först trodde han att Jimmy var min kille, men efter att jag förfärat utbristit aldrig i livet, sa han "okey okey, your bodyguard then." Det gick jag med på! Haha.

Senare på kvällen återkom vi till Colosseum för att se det by night och då sprang vi på Becky o Claire som var ute på krog runda. Vi hakade på dem en bit, något som slutade med att vi hamnade på en gayklubb strax bakom Colosseum. Det verkade som att det var ett litet gaydistrikt. När vi sedan skulle ge oss av därifrån så råkade jag o Jay hitta in till en svensexa där en magdansös dansade sensuellt för en brudgum till häftig musik, det var skitkul att se! Dagen efter såg jag den killen igen, utanför Castle stAngelo där han stod o fotograferades med sin brud! Världen (Rom) är allt bra liten!
Castle stAngelo var jättefint, och änglarstatyerna var häpnadsväckande fina!
Men det absolut bästa med Castle st Angelo var nog utsikten därifrån, den var fantastisk! Man såg ut över hela Rom från takterassen, det var jättefint!
Jag stod där uppe länge och njöt av utsikten innan jag begav mig ner till Jimmy som satt på en trappa och slöade. Vi stack iväg till Vatikanen där vi mötte upp Jay och Laura (en tjej från Venedig som Jay kände) och sedan låg vi på vatikantorget i några timmar och skaffade bonnabränna o chillade. Jimmy somnade tillochmed en stund!
Riktigt gött!

Sista dagen i Rom begav vi oss ut till Trastevere för att se en annan sida av Rom och Trastevere var jättefint! Små kullerstensgator, mysiga byggnader och jättemånga mysiga restauranger! Där intogs sista måltiden i Rom, tillsammans med ett par andra svenskar och deras dotter. De var från stockholm och jag är övertygad att killen är känd från tv! Men jag vet inte hur än, men vi alla tre kände igen honom jätteväl, men ingen frågade vem han var! Känns ju dumt, jag kollar så lite på tv, så är så svårt att placera människan. Trevliga var dem iallafall!
Efter sista måltiden gick vi i butiker en sista gång och tog avsked av Piazza del Popolo.
Det var en riktigt bra resa, man minns ju det bästa. Jag orkar inte skriva om precis allt men mycket var det man hann vara med om iallafall! Minnen för livet!

Grazie!















Mission accomplished

Pheeww! Nu är äntligen hyllan på väggen, tvbänken tillbaka på sin plats och vardagsrummet har kommit iordning igen!
Det är så skönt att det är färdigt!
Björn har snott titeln "världens snällaste Björn" från Bamse genom att hjälpa mig lacka om tvbänken och sedan hjälpa mig få hem den!
Majk är också jättesnäll som kom förbi idag med sin slagborr, hjälpte mig montera ihop hyllan och sedan hjälpte mig få upp den på väggen.
What would life be like without friends?
Jag hade aldrig klarat det ensam, man hade nästan behövt vara tre!
Hyllan kom lite högt upp för Majk klarade inte riktigt av att hålla hyllan mot väggen när jag vill se ut vart jag ville ha den så det blev lite sisådär. Men jag konstaterar nu att det var bra att den hamnade så högt för katterna är väldigt nyfikna på den men når den inte där den är nu, och jag vill inte ha dem på hyllan.
Det hade varit riktigt snyggt med en platt-tv istället för tvn jag har, men jag har varken pengar eller prioriteringar som innefattar en platt-tv. Jag kollar ju aldrig på tv ändå! Men saknar det lite så ska skaffa en boxer snart tror jag.  Tills vidare ska jag hänga en tavla mellan tvn och hyllan, en smal avlång tavla.
Det kommer nog bli bra!

Jag försökte ta kort på det men i det här ljuset är det lite svårt, jag har smålampor överallt som får den olivgröna väggen att glöda men bilderna fångar inte ljuset riktigt så jag ska försöka i dagsljus, men då ser man ju iochförsig inte hur mysigt det är såhär på kvällen!
Men jag bjuder iallafall på ett par bilder så länge på hur det blev.


Bilderna gör dock inte verkligheten rättvisa!

Jag är så dum, jag köper en bokhylla för jag behöver få plats med mina böcker och så får jag inte plats med böcker i den för jag vill ha massa annat där! Som en gammal vinylspelare, mormors jättegamla kamera, och en stor snygg bok som egentligen är en ask! Jag måste köpa en annan förvaring till alla böcker jag samlar på mig tror jag.

Nu är jag trött och vill sova. Majk kom vid sextiden, vi mumsade goodykäk från italienare o en grek och sedan satte vi igång med hyllåbäket. Det tog mycket längre tid än jag trodde och allt var mycket krångligare än jag trodde så jag var rädd att Majk skulle fly fältet illa kvickt när det var klart och aldrig mer komma tillbaka, haha! Men vi var klara vid åttatiden men han hängde kvar till elva för vi hade så trevligt, vi satt och pratade och han kollade på när jag satte saker på plats, och fnissade åt mig när jag monterade ihop tvbänken (man blir lite distraherad och gör en del fel ibland när man pratar med någon samtidigt) och sedan när allt var på plats slöade vi i soffan en stund och njöt av vad vi åstadkommit.

Tack och Godnatt!

kvällspass.

Jag satt o mös i soffan till klockan sju sen tog rastlösheten över, jag struntade blankt i min huvudvärk o drog ner till gymet iallafall.
Det visade sig att det nog var det jag behövde! Jag har fortfarande huvudvärk men inte alls lika jobbig och jag känner mig mycket bättre!
Långt gympass blev det med, jag var där ända till stängning, och hade egentligen gärna kört lite till.

Nu blir det lite sallad och heroes of might and magic 3 tills jag känner för att somna.

Godkväller!

Dajmet i Oboyen.

Måndag.
Det känns lite konstigt när man är van vid att gå till jobbet på måndagen men får ligga kvar i sängen istället.
Eftersom jag blir rastlös av att gå hemma har jag fått jättemycket gjort idag, fått ner lite grejer i källaren som jag inte längre vill ha i lägenheten och städat ordentligt överallt.
Jag tänkte dra ner till gymet med, men har haft sån huvudvärk hela eftermiddagen, och värktabletter, vatten och vila har inte hjälpt. Trots huvudvärken har jag inte kunnat ligga stilla och vila särskilt länge heller.
Egentligen skulle jag behöva gyma så jag fick ur mig all min rastlöshet.
Men jag viger kvällen till myspys istället. Känns som att jag kan unna mig det idag.

Jag älskar Ida. Vi kan ha så fantastiskt roligt tillsammans även när vi sitter i varsin lya på varsin sida av stan!


Jag är lyckligt lottad som har henne som så bästaste bästa vän! Hon finns alltid där, lyfter mig när jag behöver det, kritiserar mig när jag behöver det, ställer upp när jag behöver det och mest av allt får hon mig att skratta och må bra!
Som idag, så fick hon mig att skratta, hon gjorde den gråa regniga måndagen mycket ljusare med hjälp av sin blotta existens!


Och apropå att skratta så är det lite skrattretande när det finns människor som använder någon annan som en toffel som hela tiden ska svassa efter pipa och när det inte blir som man vill så grinar o gnäller man tills man får det.
Det roligaste med det är att när "toffeln" inte längre tofflar utan bestämmer sig för att vara mogen och se saker ur ett perspektiv istället för att toffla så tycker personen att toffeln tofflar för de andra. Är inte det lite lagom skrattretande?
Kanske blev lite snurrigt det där, men jag är fnittrig på dajmoboy. Blir lätt snurrigt då!

Nu är det dags för myspys.


från intetsägande brun till fantastisk grön

Vad glad jag är nu!
Har målat om i mitt vardagsrum idag och färgbytet på fondväggen blev verkligen ett lyft för hela lägenheten känns det som! Från en intetsägande brun till en fantastisk grön målade jag i vad som kändes som en evighet. Det tar lite längre tid än man tror det där.
Men jag är så nöjd och det är så skönt att det börjar bli ordning igen!
Ända sedan jag drog med tvbänken till ITAB för att lacka om den så har det blivit rörigt i vardagsrummet för saker o ting har inte haft någon plats längre. Men ska kolla om jag kan få bänken hemskjutsad imorrn och sedan se om jag kan få hjälp av någon med att sätta upp hyllan ovanför.
Sen är det färdigt!

Jag är nöjd nu.

Gammal faster

Man känner sig ganska gammal när man är faster till någon som tagit studenten.
När jag tänker på Anja, så minns jag en liten skitunge med stort leende som gärna retades och busade, framförallt med sin farbror Erik.
Det var aldrig en lugn stund när hon var och hälsade på!



Den lilla flickan, har blivit stor. Jag har inte träffat henne sen pappis begravning för fem år sen och mycket har förändrats hos henne sen dess. Hon har vuxit upp.
Jag läser hennes blogg ibland och kan både förfaras och glädjas åt allt hon är med om, men är väldigt stolt för hon har blivit en riktigt bra tjej.
Hon är smart, hälsosam och har hjärtat på rätta stället. Full av ambitioner och entusiasm har hon nu slungats ut i vuxenvärlden.
Grattis gums!

Jag hoppas jag får träffa henne i sommar.

En sån där natt.

Det är ju tur att Movitz inte är pain in the ass och väcker mig varje halvtimme hela natten.
Typiskt att han lugnar ner sig o somnar just som jag ska stiga upp.
Och tur att jag inte drömmer så hemska mardrömmar om nätterna som involverar den lilla krabaten, något som resulterar i att jag inte kan låta bli att pyssla om honom varje gång jag vaknar för att jag är lipfärdig över det hemska som hände honom i drömmen och måste visa honom att jag älskar honom.
Tur att man inte är löjlig.
Han hade kanske också mardrömmar. Drömde han samma drömmar som jag så förstår jag om han var på mig hela tiden.

Drömmar kan verkligen vara förjävliga, både de man drömmer om natten och de man drömmer i vaket tillstånd.
Nu är jag vaken, verkligheten slår emot mig med solljuset och det är dags att strutta iväg genom stan.

Godmorgon.

One of those days

Idag blev det sovmorgon, jag har fortfarande inte kommit ikapp med sömnen sen Romresan, och jag kom i säng lite sent igår. Så jag vaknade vid elva, förbannade mig själv för att jag sovit så länge eftersom jag ville vara på gymet tidigt och steg upp o dammsög lägenheten.
Louice smsade och skrev att hon skulle anlända till stationen vid halv ett så jag hoppade över frukost och drog på mig en klänning, packade gymväskan och drog ner för att möta henne.
Jag slängde in gymväskan på gymet (fördel med att ha gymet där) och sedan tog vi Thimonsfrukost, en fantastisk grillad panini. Jag provar nog nya fyllningar varje gång jag äter panini där, men idag var den nog den bästa nånsin. Kalkon, cremecheese, purjolök, pepparrot, ruccola, ananas med mera. Jättegott!
Efter den pratglada frukosten mötte vi Daniel vid smålands ryggklinik, och medan Louice fick ryggen knäckt slappade jag o Daniel i solen och njöt av livet och småpratade.
A good way to make a day.
Efteråt drog jag bort till gymet och gjorde mig av med lite överskottsenergi, fnittrade över pojkarnas konversation i omklädningsrummet, och gick sedan hem igen, med lugna, sköna sommarnjutande steg.



En dag i solens sken.

Idag blev det en ganska konstig dag.
Skulle träffa Mammi i jönköping för att hjälpa henne med Bimbo på djursjukhuset när han skulle undersökas. Eftersom jag missförstod min mor och trodde att jag skulle in till jkpg mycket tidigare än jag trodde så tog jag aldrig tag i att göra något vettigt innan jag skulle dit. Såsmåningom drog jag in till jönköping för att lunka i butiker, köpte en bok som var en ask, men som var jättefin och sedan drog jag vidare till djursjukhuset. Jag har köpt presenter till min familj, jag gick förbi en butik efter bion igår och såg en grej som jag bara var tvungen att köpa till mammi, Erik och Hanzi så jag gav mammi o erik paketen idag - de blev jätteglada! Hanzi har inte fått sitt paket än, jag får nog posta det till honom. Men därför väntar jag med att lägga upp en bild i bloggen för han läser den ibland.
Jag tycker om att ge spontana oväntade paket, speciellt såna presenter som den här, som får alla i familjen att le stort!

Efter jönköpingstrippen blev det grillfest hos Gyllensten, riktigt kul, gott och härligt! Zabina bjöd på massa white russian och kvällen var ett enda stort skrattkalas! Jag gillar såna kvällar. Det är kvällar som de här som är livet.

Nu ska jag sova.

Sömnig och glad.



Vad man blir trött av en veckas resande!
Igår kom jag hem från en liten resa till vackra Rom!
Det var en fantastisk stad, med fantastiska byggnader och härlig värme! Jag orkar inte skriva särskilt mycket just nu om allt vi hittade på, men bra var det iallafall!

Idag har jag ägnat ett par timmar till att lägga upp bilder på facebook, men har inte ens kommit halvvägs ännu för det går så långsamt på facebook.

Ikväll har jag varit på bio med Idanosen! Vi såg sex and the city 2 såklart, flickor som vi är!
Den var typisk sex and the city med lite too much av olika saker.

Apropå Ida så är hon och hennes man så fantastiskt fina människor. Inte nog med att de tog hand om Fredman o Movitz medan jag var borta de ordnade med överraskningar inför min hemkomst med! Så när jag kom hem igår, trött och sliten och jävlig och öppnade mitt kylskåp i jakt på nåt lätt-tillgängligt så hittade jag en Marabou Passion/Chili! Jag blev så glad, jag älskar verkligen den!
Sen gick jag in i mitt sovrum, skulle ta datorn och då hittade jag en godispåse i den med! Så gulligt! Godisöverraskningarna muntrade verkligen upp mig, och efter att ha tagit en lång dusch så lade jag mig i sängen med ett leende, enbart för att finna ännu en godispåse i min huvudkudde. Jag fnittrade mig till sömns. Senare hittade jag även en godispåse i min besticklåda och idag hittade jag en i min bhlåda.
Det är så gulligt och fint med sådana överraskningar, jag är så glad att jag har så fina vänner som gör sånt för mig!

Nu ska jag sova, har mycket sömn att ta igen. Hjärnan känns som gröt. Bara gröt, inte ens med lite lingon på. Så seg är jag!

Arreviderci!

RSS 2.0