if everything was different.

Solen skiner, vädret är fantastiskt!
Jag har just lagt mig för att slappna av en stund innan jag tar itu med disken.
Jag o gulle har haft tacomys idag när jag kom hem från jobbet. Gott!
Och sen mös vi. As allways!

Det har varit en i regel bra dag, om man bortser ifrån vissa saker som man insett idag.
Ibland går man o ser alla motgångar som en fiction, något som inte är på riktigt.
Sen blir det så påtagligt, o man inser allvaret i saker o ting.
Och jag tänker: Vad sjutton har jag gett mig in på?
Och man grubblar på om man ska ta ett steg tillbaka. Låta saker o ting vara som de är.
Men sen tänker jag att man lever bara en gång.
Ett liv är för värdefullt för att inte satsa på det man vill. När jag är 80 år vill inte jag ångra att jag inte tog chansen.
Och om chansen finns, då tänker jag ta den i ett hjärngrepp, slåss med näbbar o klor och hoppas att det räcker.
Livet är för kort för att inte leva det som man vill.

ÅH, om jag hade en förmögenhet hade den där fantastiska sjöutsiktstomten varit vår, med ett fantastisk hus, och allt vi nånsin drömt om!
Om jag ändå vore rik..

Happiness

Shit vilken dag! Totalt kaos på jobbet, ett tag jobbade jag så svetten rann om mig! Fräscht! Men det blir lätt så när man jobbar i lokaler som är typ 30 grader varma!
Skönt var det att sluta iallafall och när jag kom hem åkte jag o Gulle ut på en liten skogstur. Myspys i skogen, och det var helt fantastiskt nu när våren spruckit ut o mysa med honom där. Sen åkte vi hem o lade oss intrasslade i varann i soffan o halvsov en stund. Härligt=)
Imorgon blir en till härlig dag. Och jag längtar!

Idag känner jag mig lika pigg som igår men förhoppningsvis somnar jag snart ändå.
Känns som att jag går på speed eller nåt... Eller är det lyckorus?

Nu är det inte långt kvar till Budapest med Sophia. Det kommer bli bäst. Inte bara för att jag ska till Budapest utan för att jag ska dit med den bästa tjejen nånsin. Vi kommer ha det så kul ihop, Myggan+Biet=qualitytime på hög nivå!


Jovars.

Hemkommen från ett hårt träningspass ligger jag nu i min säng o försöker varva ner.
Idag känns jag hur pigg som helst! Skönt att känna att man har energi för en gångs skull.
Idag blev jag uppskickad till chefen som sa att jag har nya arbetstider. Så från o med måndag jobbar jag vanlig dag, dvs halv sju till fyra typ. Jahopp!
Lite tråkigt med andra arbetstider, men kanske blir jag piggare under veckorna nu.
Och jag är faktiskt oändligt tacksam bara över att ha ett jobb=)

Helgen är planerad nu med! Surt bara att man jobbar till 4 på torsdag. Det kommer bli jobbigt! Men det går väl an!


Min mr Big är en mr Pig

Okej så alla är kanske inte som Mr Big som kan kastar pengar omkring sig till höger o vänster o ha ett topptrimmat obefläckat hem, ständigt kemtvättade kläder o rent på diskbänken.
Men det är för att Mr Big är fiction. Han finns inte på riktigt.
Och när det goda väger över så skiter jag fullständigt i att en man inte lärt sig hur en tvättmaskin fungerar. (men jag tycker det är lite konstigt...)
Men nån gång ska ju vara den första, jag förväntar mig ändå inte att mannen ska sköta sånt i hushållet. Inte i längden.
Jag är på tok för mycket realist!
Eller okej nån gång då och då kanske.
Men jag har umgåtts på tok för mycket med småbarnsföräldrar för att förvänta mig för mycket av mannen i huset.
Och visst ibland kanske jag tycker att mannen kan göra det nån gång!
Men är det inte alltid så? Eller har jag en förvrängd bild av verkligheten?

I vilket fall som helst så älskar jag dig för den du är. Du behöver inte oroa dig.

Katten Brun o Katten Grå.



Nu ska jag snart lägga mig i min nybäddade säng. Och som  vanligt när man håller på med nånting så ska ju katterna vara med :P Movitz lyckades hamna under underlakanet o kom inte ut. Fredman blev jätteorolig över brorsan o sprang efter klumpen som lekte runt under lakanet alldeles utom sig av oro verkade det som.
Sedan lyckades jag få fram Movitz så han kom ut från lakanets undre och Fredman blev så glad över att brorsan var framme att han genast sprang fram o började slicka Movitz som besatt! SYSKONKÄRLEK♥

Men nu blir det att lägga sig i sängen med de båda små och mysa sig till sömns =)

stilla

Min söndagsångest är bortblåst nu och jag har piggnat till en hel del.
Har just ätit dagens första mål mat, jag har försökt äta innan idag men det har bara inte gått. Det gick inte så bra nu heller men jag orkade äta en liten portion iallafall. Men jag har verkligen inte kännt nån hunger alls idag.
Jag tänkte göra hemmagjord klyftpotatis istället för de där man köper frysta, och ha i lite palsternacka o morötter. Men istället för potatis med lite palsternacka o morötter blev det palsternacka o morötter med lite potatis. Jag var kanske lite för generös med det andra, men det gör ju inget. Är bara gott! Mindre kolhydrater med=P
Jag sitter i mitt vardagsrum o ser ut på de solskensupplysta mörka molnen, lyssnar på nick cave and the bad seeds och njuter av lugnet. Katterna ligger lugna i varsitt hörn av lägenheten, helt utslagna antar jag, för de har lekt i stort sett hela dagen.
Det är såna här stunder jag har för få av. Lugn, stillhet. Jag känner inte att jag måste göra nånting.
Det har varit en riktigt skön söndag! O än är den inte över!

into my arms.







Söndagsångest

Det blev inget Gislaved igår. Allt sket sig för Sussi hade supit bort sin plånbok.
Och det blev helt enkelt inte att jag o Emelie åkte utan henne. Så jag styrde kosan hem mot nässjö, och begav mig till Sanna o Andreas istället. Sanna är så sällan i nässjö så jag tänkte att när jag för en gångs skull inte har nåt inplanerat när hon är i stan så får jag passa på att umgås med henne. Vi grillade o drack, hon, jag, kim, andreas, tessan o sandra o vi hade skittrevligt. Efter ungefär 4 öl dök Henko Timmy o Cenny upp.  Det var kul att träffa Henko o Timmy iaf, det blir så sällan nuförtiden. Och ja, visst. Det är väl på sättovis trevligt att träffa Cenny med, men man har ju ingen aning om vad man ska säga till en person som sårat en i sådan grad... Även om det var länge sen o jag egentligen struntar i det så blir det en spänd stämning. Nåväl. Det är ju så det är med ex.
Kul hade jag iallafall, vi drog ut på hotellet o tjoade och vid stängning vinglade jag glatt hemåt o tänkte att det var skönt att jag skulle sova i mina egna säng o vakna i min egna lägenhet dagen efter.
Jag däckade rätt snabbt o för en dryg timme sen vaknade jag, med den där känslan som jag ibland får dagen efter. Inte baksmälla, inte huvudvärk. Utan ångest. Ångest över att man vet att man drack så mycket kvällen innan att man låg på gränsen. Och jag vill inte ligga på gränsen.. Visst, det var en bra fylla och jag hade skitkul. Men ändå grips man av känslan att man inte riktigt hade koll på läget alla gånger. Man hade för kul för att tänka efter. Så man stiger upp o kollar så att allt som man hade med sig ut är med hem igen o sedan lägger man sig i sängen med samma känsla av att nåt är fel.
Förmodligen är det den här känslan man har när man väntar på att ruset ska ut ur kroppen. Så jag väntar.
På att ångesten ska försvinna.

Nu så!



Nu bär det av mot jönköping där jag ska träffa Fian Dao, sen tar jag bussen med Emelie o Sussiluss till Gislaved!
Wooohoooo!!

Trött o rastlös.

Godmorgon och godlördag! Nu ligger jag i sängen o segar. Har varit vaken en timma trots att jag ville sova till nio åtminstone. Men kroppen är van att vakna tidigt så det blir att man gör det oavsett när man kom i säng.
Jag har ingen aning om när jag kom hem igår, jag vet bara att det gick lite vingligt hemåt =P
Jag skulle bara ta några öl, men jag hade ju med mig fem stycken o det var kanske lite mycket med 5 50cl med 6,0% alko i.
Men roligt hade jag iallafall, vi grillade o drack öl o spelade kubb=) jag o kristoffer vann såklart! Eftersom vi är bäst =P
Idag har jag dock en svag antydan till baksmälla och det är ju inte jättekul eftersom jag ska skumpa runt i en buss till Gislaved idag. Men jag får hoppas att det går över.
Ikväll kommer det bli skitkul. Fest med brudarna o sedan Melody Club på Gisleparken. PARRRRTYYY!!!!

Friday afternoon

Nu lutar det mot fredagskvällen och summerwine med Ville Valos underbara stämma ljuder i stort sett på repeat.
Jag är nyduschad och funderar på kvällens utstyrsel, jeans o topp? eller klänning?
Jag ska till Kristoffer o grilla ta ett par öl ikväll. Det kommer bli asnice =) Kanske drar jag på mig nåt av det jag köpte tidigare idag... Var nere på stan en sväng o shoppade lite på Byoung där jag inte brukar hitta så mycket. Men jag hittade en klänning jag tyckte om och som satt bra på med! (Pessimistisk som jag e så provade jag medium först för att jag tänkte att jag kanske gått upp lite... men det var på tok för stort haha!!) Så jag köpte klänningen och av ren snålhet köpte jag en bolero o en topp eftersom det var tag 3 betala för 1 på Byoung idag.
Alltid kul med lite nytt i garderoben, men konstigt nog är det alltid likadant; jag var ute efter nåt ljust, vitt plagg o kom hem med svart haha! As allways.

finfint eller hur?!

summerwine


Inget gott som inte har nåt ont med sig.



Ibland är det inte så kul att ha katter...

Dyspepsi

Jag har dyspepsi.
Jag googlade på mina symtom när det gäller min onda mage och kom in på en sida som heter sjukradgivningen.se.
Det är en skitbra sida där jag har hittat väldigt många olika förklaringar på saker o ting förut. Den bästa sjuksidan jag känner till!
I vilket fall som helst så talade den om för mig att jag har Dyspepsi. Dyspepsi innebär att man har en överkänslig mage.
Symtomen är:
  • magont i samband med måltid eller när man slappnar av
  • halsbränna
  • uppsvälld mage (indeed, jag har haft så kallad mjölkmage i 3 veckor!)
  • hungersug i maggropen
  • man blir mätt fortare
  • illamående (jag är glad att det även förklarar mitt morgonillamående!)
Dyspepsi som oftast i folkmun kallas magkatarr trots att det inte är samma sak beror vanligen på stress, oro eller personliga kriser. Stress och oro är ju min vardag, varje sekund varje minut, hela tiden.
För att bli av med det måste jag ändra min vardag så jag slutar stressa o känna oro.
Lättare sagt än gjort! Det enda jag kan komma på som skulle underlätta på stressandet vore om jag minskade träningen. Men på sistone har jag ju knappt hunnit med träningen ändå, jag vill inte minska mer på den, då blir jag tokig! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att slappna av mer i min själ men ändring måste det bli. Jag är trött på att ha ont i magen varje dag. Men allt jag grubblar på kan inte bara försvinna. Alla tankar, all oro. Alla förhoppningar. Jag kan ju inte direkt bara lägga dem i en låda med locket på?
Vad ska jag göra för att sluta må så här?

Vita tårar

Det är äntligen torsdag, det är äntligen helg!
Jag ska egentligen vara på gymet nu men har så ont i magen att jag valde att låta bli.
Men varför har jag ont i magen? Jag kan ju slappna av lite nu. En sak har löst sig för mig iaf. De behåller mig på ITAB.
Och min lön denna månaden var på över 16000=)
Men egentligen, trots att det är livsviktigt är det ju inte det jag går o grubblar på mest. Det kan vara det andra, som jag har dagdrömt om hela dagen. Jag stod tillomed o funderade på vad två små frackar skulle kunna kosta. Men förmodligen tänker jag på sånt i onödan?

Jag tänker faktiskt ta det lite lugnt nu ikväll. Lägga mig tidigt så jag kommer upp tidigt så jag kan träna imorgon bitti=)
Imorgon kommer kanske Sophia till mig, och jag hoppas verkligen hon gör det! Jag saknar henne så mycket, speciellt den här årstiden. Men nu är det inte långt kvar till Budapest, och det kommer bli bäst!

Och imorse när jag vaknade så var det första jag såg ett sms fyllt med kärlek. En perfekt start på dagen och jag inbillar mig att det är därför denna dagen har varit bra. För allt har gått bra, jag har varit piggare idag och allt har funkat som jag vill på jobbet. Vanligtvis när man vaknar ensam så tänker man att allt bara är tråkigt, och man börjar dagen med inställningen att allt är skit. Men idag började jag dagen med inställningen att allt är underbart. Och det kan bli bättre än så.
Om man inte satsar på det man vill ha, kan man heller inte vinna det. Vinna eller förlora?


från 0 till 100 i ett enda ögonkast

Onsdagen har varit en mycket bra onsdag. Jag har varit piggare idag och allt har gått bättre.
Och från att känna 0% till att hamna i 100%lyckorus i ett enda ögonkast är få förunnat.
Men att komma hem till allt det jag saknat de senaste dagarna kompletterar allt.
Och trots att det finns en miljon saker man kan göra så blir det att man går till sängen, bara för att man där kan krypa så nära som möjligt. Slingra in armar o ben i varandra, vila huvudet på bröstkorgen o dra in djupa andetag av dofternas doft. Doften av någon man älskar.

Det borde alltid vara så att komma hem från jobbet. Alltid.



Ryck upp mig!

Jag insåg att jag är rätt så... pessimistisk av mig idag. Och det hade inte Oddball gillat.
Så jag bestämde mig för att rycka upp mig med ett youtubeklipp.

Och jag kan faktiskt inte låta bli att le. Trots att videon är lika tragisk som jag känner mig idag :P

Att vara trött.

Det finns en nackdel med mitt jobb. Man är så förbaskat trött jämnt. Jag orkar ingenting!
Jag känner mig alltid stressad för det är så mycket jag vill göra, men orkar inte med allt.
Jag skulle lätt kunna gå o lägga mig nu trots att klockan bara är 6.
Men icke sa nicke. Har ju saker som måste göras.
Egentligen vill jag träna men känns inte som att jag har tid till det heller. Eller jo, tid har jag, men då kommer jag inte i säng förrän 10 ikväll o det funkar inte.
En annan sak som jag är trött på är alla ärren som jag har fått i mina ögon. Sen yngre ålder har jag haft ett på höger öga, men det har knappt varit märkbart. Men nu dansar det fullt med svarta fläckar framför ögonen, och förmodligen kommer de dansa där för alltid. Pga vissa komplikationer på jobbet. Och det faktum att informationen om hälsofaror är väldigt bristfällig!
Mycket har jag fått reda på av en ren slump, de är dåliga på att  berätta allt där.
Och jag kan inte låta bli att ha lite småångest över alla ärr jag fått på det stället. För att ingen informerat.
Jag trivs med mitt jobb, men det gäller o veta vad man utsätter sig själv för o hur viktiga försiktighetsåtgärerna (som inte vidtas av nån annan) är.
Nåja. Nu vet jag. Jag tänker gå till en ögondoktor iaf o kolla om det finns nåt jag kan göra för mina ögon.

Ont i magen har jag haft idag med. Som vanligt. Man går o grubblar hela tiden. På om man kommer få som man vill i framtiden eller om det kommer på annat sätt. Jag mår inte bra av att grubbla på allt så här mycket det vet jag. Panikångestattacker o mardrömmar o magont o med allt detta även trötthet. Jag är trött på att må så här.
Och hela tiden tänker jag, framtiden. Det kommer lösa sig så småningom. Men när ska det lösa sig för mig?

The weekend.

Nu är jag hemkommen från Vrigstad.
Helt slut i kroppen efter allt trädgårdsarbete. Men det var det värt, mammi behöver all hjälp hon kan få, hon orkar inte så mycket själv nu för tiden.
Men det har varit skönt i Vrigstad, igårkväll gick jag till Daniel som jag inte träffat på typ ett halvår. Det var jättekul att träffa honom igen, vi grillade o drack vin o öl o snackade om allt mellan himmel o jord as allways. Och så fick jag träffa hans minst lika pratglada nya sambo Louice! Det var på tiden att jag fick ett ansikte till allt snack man hört=)
 
Idag åkte jag o mamma till Jönköping på eftermiddagen när vi gjort klart det mesta i trädgården.
Det var meningen att vi skulle gå på Ikea o handla på plantagen men vi kom iväg för sent för att hinna till plantagen, så vi gick en sväng inne på kapp ahl för att leta nya kläder till mamma. Jag hittade en blus till henne som hon var jättefin i, och jag hittade en fin klänning till mig som jag dock inte köpte för jag kände att jag egentligen inte har råd. Och det är ju inte ofta jag klär mig i vitt. men det var väldigt söt o romantisk, och den satt perfekt! Men nej, jag ska inte vara någon slösa!
För att stilla mitt shoppingberoende så hjälpte jag mamma istället o hittade lite nytt här o där till henne.
Jag är nog inte bra för hennes plånbok, men desto bättre för hennes garderob ;)
Vi sprang runt så mycket på a6 att vi totalt glömde IKEA. Vi kom på det först när vi åkte därifrån. Men det får bli nästa helg istället.

På vägen hem längtade jag starkt efter mina små katter, de hade varit ensamma så länge att jag var orolig att de hade hittat på bus! Men de hade inte gjort nåt dumt alls o de blev så glada när jag kom hem! Jag hade köpt lite nya leksaker till dem som tröst för att jag varit borta, och den senaste timmen har de haft fullt upp med att springa fram o tillbaka. ♥

Själv har jag noll energi just nu. Får alltid ont i magen när jag börjar slappna av nu för tiden med. Mamma tror jag har magkatarr för att jag alltid stressar o har så mycket att tänka på. Och jag har mer att tänka på än vad hon känner till så nog är det kanske så.
Men det går nog över snart. Jag väntar på att Sophia ska ringa, behöver prata lite kännner jag.
Då går nog magvärken över med. Friends is the shit.

Tant faster.

Godmorgon.

Det var segt att vakna idag, och tomt. Det är så skönt att vakna bredvid nån att de dagar då det inte är nån där så känns det bara tomt. Men snart så är han där igen. Jag längtar.
Med katterna som enda sällskap i sängen drog jag till mig datorn o började kika lite.
På facebook såg jag att min brorsdotter har en blogg.
Och när jag läser hennes blogg så kan jag inte låta bli att känna mig lite äldre än vad jag är.
Herregud, hon har växt upp. Hon har alltid vara lilla Anja, men nu är hon bara... Anja. Snygg är hon med förresten.
Jag har inte träffat varken henne eller bror Mickey sen pappis begravning, kanske borde försöka dra ner dem till Småland snart. Kanske ringa Mickey ikväll...

Idag ska jag till mamsen o hjälpa henne i trädgården. Ingen fest eller utgång denna helgen, men när jag är i Vrigstad tänkte jag passa på att gå förbi Daniel o träffa hans Louice o dricka lite vin o snacka massa. Om inte mamma blir för besviken. När jag sa det till henne verkade det som att hon ville att jag skulle umgås med henne ikväll. Men har ju inte träffat Daniel på ett halvår. Så jag försöker väl göra lite av båda eller nåt.
Ska köpa blommor idag med o plantera hos Pappi. Så han med får det lite vårfint.

Men nu ska jag äta frukost o göra mig iordning innan mamma hämtar mig.
Och kanske hinna sitta o njuta på balkongen en stund med vem vet :P

En sån där dag.

Det är fredagkväll. En väldigt lugn fredagkväll.
Idag har jag haft en sån där dag då inget känns bra. Jag har gått in i dörrar slagit i foten i trösklar o bordsben med mera o missat saker jag skulle komma ihåg. Gick till gymet för jag tänkte att det är iallafall nåt som känns bra, men även där var det bara jobbigt. Hela dagen har jag velat gå o lägga mig, för jag har helt enkelt varit så trött. Men jag har sovit en hel natt o borde vara utvilad. Om denna mystiska tröttheten fortsätter så borde jag nog kolla med en farbror doktor eller nåt. För det känns inte normalt.
En ljuspunkt är iallafall att jag fått hem skorna från skopunkten. KÄRLEK!
Men jag måste verkligen få upp mitt andra skoskåp nu. Jag har ju inte plats med skorna nånstans!
Och så är det ju mina katter. Visst de ställer till det, river ner, river sönder.. Men ändå är de så fina att jag bara ler inombords av att titta på dem. Speciellt när de sover =) Ibland känns det som att det var dumt att skaffa dem, men jag kan inte säga att jag ångrar dem. Jag ser bara väldigt mycket fram emot när de blir äldre o lugnar ner sig.
Skulle vara skönt att ha ett hus nånstans så de kunde vara utekatter. Då skulle min inredning slippa deras upptåg.

Framtiden.

Samma sak på olika sätt.

jag tycker denna versionen är bättre faktiskt.
LYSSNA! den är riktigt soft! (för er som inte vet vilka man oftast hör den med så är det Metallica)


choose life.

Vad är det med mig? Jag har varit så trött denna arbetsveckan att jag inte har orkat med nånting.
Lite mysbesök efter jobbet tisdag o onsdag är allt jag orkat.
Idag var jag så trött att jag var tvungen att powernapa när jag kom hem från jobbet.
Och allt det trots solens strålar o härlig uppmuntran.

Glad är jag idag iallafall, för min lön har stigit med 8 kronor i timmen. Och det är då inte lite!
Efter skatt blir det en tusing till i månaden. YAY!
Och mer kommer det bli så småningom, det tror jag nog!

I helgen kommer det bli lugnt. Spara på pengarna till shopping o Budapest istället för att festa bort dem.
Mycket bättre. Hälsa på i vrigstad, kom ju på att min lilla Majahi blir 7 år på söndag. Måste ju hälsa på henne med en present då! Och kanske gosa lite med^^ det är ju oundvikligt med mina änglar.

Och STORT grattis till Björn som jag kommer kalla Papa Bear framöver. shit, många som har knattar på gång nu! Men åh vad jag är glad för hans skull, han bara sken när han berättade. Rart!
Och ja. Långt inombords kan jag inte låta bli att tänka att det en dag kommer vara jag som får skina så. Men allt tar sin tid. Och jag ger den tid det tar. Oavsett vad det blir av det. För det är det värt. Men ibland blir längtan väldigt stor.

what is right and what is wrong?

Det är onsdag. En ljuv onsdag. Helt underbart med tredagarsarbetsveckor! Bara imorgon med o sen är det helg igen.
Och vad händer då?
Hälsa på mamsen tror jag. Hjälpa henne mer i trädgården o kanske försöka hälsa på lite annat folk där hemma med.
Får se.

Ibland blir jag tokig på mig själv. Vissa missförstånd är hemska, haha.
Men jag visade ju sen hur glad jag är att det var ett missförstånd. Och magiska stunder för dig, är magiska stunder för mig.

Jag är sjuuukt trött idag, (något som vissa finner väldigt gulligt tydligen) så därför ska jag lägga mig nu.
Borde diska först, blev en del disk av att göra pastasallad. Men åh.
Nej GOD NATT VÄRLDEN!!

tack för att du finns.

Do you remember?

Nu sitter jag med min gråa Fredman i famnen, lyssnar på musiken jag la upp i förra blogginlägget och minns år 2006.
Har det verkligen gått 3 år?!
Festivaler, åkturer i snyggmobilen, Audio Bullys på hög volym och självklart Go West (auweest!), Heavyweight och en sommar med Kalle Baah.
Vita strumpbyxor, värnamobor och triskigt folk. Kombinerat med vänner, Borkowskibarnen (mina änglar), och miljoners skratt. Och det mesta av det bästa med dig FIAN DAO!
åh minns du? Jag vill ha en snyggmobil så vi kan åka 3 mil för att köpa en mcflurry igen.
Jag saknar tiderna då vi hängde nästan varje dag, då vi inte bodde så långt ifrån varann o var upptagna med jobb/studier o allt annat som hör vardagen till.
Tiden då det mesta flöt på o vi flöt med.

Vilket fantastiskt liv jag lever och vilka fantastiska minnen jag har.
Det skiter sig ofta på olika sätt. Men i slutänden reder det ändå ut sig och jag ger aldrig upp hoppet.
För så länge jag har alla vänner, alla minnen o vet att jag i framtiden kommer se tillbaka på det här som the time of my life på samma sätt som jag just nu ser tillbaka på 2006, så är jag lycklig iallafall.

Lycka är att ta vara på det man har o veta vad som är värt att satsa på.

Och med det avslutar jag med en av de bilder som bäst beskriver 2006.
Flum o skratt med fian dao, en bild säger mer än tusen ord!

Riktigt goa låtar!

Här är några av de låtarna som det studsades o mindes till igår! Lyssna o njut!


Home sweet home

Igår var det påskfirande i Bankeryd hos Sophia o Mange, o det var kalaskul!
Öl på balkongen o sen hopp o studs till massa goa låtar som fyller en med minnen från förr.
En tripp in till Sliver blev det med, men det var på tok för mycket folk o mest bara konstiga killar som var på.
Så Sophia o jag åkte hem till Bankeryd igen, med vilda diskussioner med taxichauffören.
Jag somnade nog i samma ögonblick jag lade huvudet på kudden o när jag vaknade idag önskade jag nästan att jag inte hade det. Bakisch!
Men jag har ju mig själv att skylla, det var det värt.
Nu har jag kommit till Vrigstad o mamma, har just hjälpt henne förbereda kycklingarna så nu ligger de o steks i sina grytor.
Söndagsmiddag med familjen är det som gäller idag. Visserligen är det bara Erik o Totte som är här med, Hanzi var här igår, men det är en del av familjen iallafall=) Och det duger.
Ikväll blir det sällskapsspel, och imorgon ska jag hjälpa mamma att fixa i trädgården.

Helt underbart att vara hemma i Vrigstad. Känns som semester.

Långisfredagis




Det var askul igår, Uggla på hög volym, som alltid när jag Kim o Jimmy partajar ihop=)
Lille Säleby o lille Peter kom också förbi och det gjorde allt bara ännu bättre.
Många skratt mycket shake o mycket roligt.
Ute på hotellet var det inte så mycket folk som jag förväntade mig men en hel del ändå!
Jag drack vatten när jag väl kommit dit, något som jag tror var ett smart val.
Jag var lagom berusad hela kvällen, o lika berusad av allt det roliga som av alkoholen=)

Idag vaknade jag liiite för tidigt. Hade gärna sovit lite till, men ljuset sken in genom persiennerna o väckte mig.
Så nu ligger jag o slöar, tills det blir dags att göra sig iordning för ikväll, då det blir fest hos favvofian i Bankeryd.
Kommer bli bäst!


love is a lie


Glad Påsk



Hoppas ni allihop får en lika bra påsk som jag!






Han heter Kaj.

imorgon skulle jag till Majk på grillfest men den blev inställd.
Så det blir en kajfest med Jimmy o Kim o förmodligen en hel del fler^^

Men det var länge sen jag festade med Jimmy o Kim samtidigt så det här firas med sången om KAJ!




Tänk att få följa med hem till KAJ...

no negative wibes

Det är äntligen påskledigt!
Hela veckan har jag längtat efter att få gå hem=)
Och det blev bättre att komma hem än jag trodde. Fast jag hade ju mina aningar..
Vissa människor är finare än andra. Men bara en är finast, o han är bäst på att överraska mig!

Snart ska jag till systemet o handla inför helgen. Sen blir det myskväll.


Denna påsken kommer bli riktigt bra.
Det vet jag. Bättre än en del andras. =P

work it out

Måndag igen.. Känns som att det alltid är måndag.
Idag har det varit en riktigt lång dag med, ingen rolig radio eller nåt.
Men allt har gått bra iaf o det är skönt det. Känns alltid bra när man får mycket gjort.

Efter jobbet blev det stress till banken o diskutera det orangea kuvertet så nu har jag det överstökat.
Har ju pensionssparat privat i tre år men inte orkat bry mig om det jag får av staten, men  nu har jag ändrat lite så nu kommer det förhoppningsvis öka=)
Efter bankbesöket blev det hårdträning i ett par timmar.
Några hundra kalorier fattigare, men gud vad segt det är att stå inne på gymet o pumpa när man ser det fina vädret utanför!
Blev sugen på powerwalk, men såg till att det blir lite sånt imorrnkväll med fröken Q^^
Blir härligt att gå o snacka lite=)

Och sophia smsade nyss. just nu är det 22 grader i Budapest. på en månad borde det hinna bli ännu varmare!
Det kommer bli bäst bäst bäst!


Jag är din idiot o du är min.

Någon har äntligen lagt upp ett vettigt klipp med Stefan Sundströms vackraste låt på youtube;
En fisk i en skål
Jag övervägde att lägga upp den själv, men nu är det inte nödvändigt längre.

Men för er som inte hört den tidigare lägger jag den här.

Lyssna o njut.






If love can kill Ill die for you

Det blev en fantastisk lördagseftermiddag/kväll.
Lagade trerätters med purjolök o skinktoast till förrätt, lammstek till huvudrätt o glass o frukt till efterrätt.
Efterrätten blev simpel, men enkelt är gott=) Dock åt man ju inte mycket efterrätt ändå för man var så mätt efter lammsteken.
Gud vad gott det var!
Inte för o skryta, men jag är verkligen bra på att laga mat. ^^
Och sällskapet gjorde ju en hel del med.
Njutning ska delas o med rätt person blir allt magiskt^^

O jag blir så förundrad över när två människor tänker samma sak. Exakt.
Något som förmodligen bara stannar vid tanken men ändå...

Ljuva lördag.

Lördagsmorgon, solen smiter in genom de små hålen i persiennerna och jag hör fåglarnas lyckliga kvitter utanför.
Njutning på hög nivå. Bara en sak som fattas. Men han kommer senare.
Gårdagen var såklart fantastisk, och jag vet att så fort han dyker upp igen, kommer allt bli fantastiskt igen.
Så som det är när man är kär.
Idag ska det lagas trerättersmiddag har jag tänkt. Om jag får det att gå ihop med tiden.
Försöka lura hit mamma på lunchning innan med.
Just nu vill jag bara ut ut ut i det vackra vädret, o när jag har gjort mina små morgonsysslor tänker jag bege mig ut, utan mål o bara njuta.

Så bäst man sätter igång då. Om katten som ligger över mig o gosar tillåter att jag reser mig upp^^

om två vill blir det dubbelt så bra.

Jag läste nyligen en undersökning om sexursäkter.
Det finns ju de som skyller på huvudvärk för att slippa ha sex, o det var många andra anledningar som jag inte ens skulle komma på tanken att använda som ursäkt! I denna undersökningen fanns en tabell över hur många kvinnor som kommer med ursäkter, o hur många kvinnor som vägrar o hur många kvinnor som ställer upp trots att de helt enkelt inte har lust, för att slippa en tjurig partner.
I tabellen fanns det inte med hur många kvinnor som aldrig använder ursäkter för att slippa sex för de själva vill ha det :S konstigt. Kvinnor är väl inte helt asexuella eller?
Att kvinnor kommer med ursäkter kan jag väl förstå men varför inte bara säga: "nej jag är inte sugen" eller "nej jag är för trött"?
Men det som skrämmer mig är att de faktiskt var en hel del som ställer upp på sex när det inte själva vill ha det för "familjefridens skull" MEN VAD FAN!? Helt ärligt, är jag inte sugen på sex så säger jag som det är. Nej jag är inte sugen eller nej jag orkar inte. Det är ju inte direkt särskilt ofta jag säger så, jag är ju ganska sexuell av mig, det vet ju de som känner mig, inte minst min finaste.
Men att ställa upp för familjefridens skull? Om min kille skulle bli sur på mig o utveckla ett gräl pga att jag inte vill ha sex så skulle jag blir skitförbannad. Sex är sex, alla kan inte vara sugna samtidigt. Alla människor är ju inte hungriga samtidigt heller? Inte tvingar jag mig att äta en måltid när jag är mätt för att göra nån annan glad?
I mina ögon kränker man sig själv om man går med på sex utan att man vill. Ser man inte sin egna kropp som ett objekt då?
Jag fick höra av min att om jag skulle ljuga om min sexlust för att göra honom tillfreds så skulle han bli arg både på mig o på sig själv. Han skulle känna att det var illa att ha sex med nån som egentligen inte vill. Och jag tror de flesta killar tänker så.

Så kvinnfolk, ta tag i er själva o njut när ni vill. Både du o din partner skulle uppskatta det mycket mer, för sexet blir så mycket bättre när båda vill. O ljug inte! Säg som det är istället, ärlighet  varar längst! Speciellt i förhållanden.

when I kissed the teacher

Helgen har redan börjat.
Kom hem extra tidigt från jobbet idag för jag var på en kurs, som faktiskt var riktigt bra att gå på även om det inte är säkert att man får vara kvar... det hänger ju på konjunkturen. Men eftersom de är så nöjda med mig där o alla gillar mig så lyckas jag ju trotsa konjunkturen hela tiden, så jag är nog kvar tills det verkligen inte finns nåt att göra där...
   Men nu är det som sagt redan helg, o den finaste tittade in en snabbis nyss eftersom jag var hemma tidigt.
O i din närhet är livet underbart
Jag längtar till imorrn. Underbara fredag! Och jag är väldigt nyfiken på överraskningen!

Egentligen vill jag bara ut i solen, men måste hålla mig hemma tills Emilia o Ida kommit. De kommer snart o hämtar lite grejs, är ju bra att vara hemma då.
Måste fixa så att jag kan ha balkongdörren öppen med, utan att katterna hoppar ut. men hur? Tips någon?

O idag lyssnar jag på denna o tänker på...



vårkänslor.

Nu sitter jag vid på mina nya barstolar vid mitt nya barbord=) Det blev kanon bra med det nya, men hålen från det gamla barbordet syns ganska väl i väggen :P jag får måla o spackla:)
Sen blir det skitfint:)





Idag är det onsdag, men det känns som torsdag, känns som att det är dags för helg nu.
Och vilken helg det kommer bli!
Det kommer bli romantiskt, roligt o helt underbart med den finaste!
Och sooolskeeeen!

Du glänser ikapp med solen o värmer mig såsom den hetaste sommardag.
Du får mig att blomstra och dina händer mot min kropp är som daggdroppar på en blommas första blad.
Du o jag är lika självklara som vårens ankomst.

RSS 2.0