As I see the future smiling back..

Jag har klåda i mina fingrar o ben. Damp tror jag det kallas.
Jag vilade efter jobbet idag eftersom jag knappt sovit någonting de senaste två nätterna och kände att jag inte skulle få nåt gjort om jag inte tog en powernap. Så jag tog en powernap i en halvtimme och sedan var jag på fötter igen, pigg och glad. Eller ja. Lite piggare iallafall. Dock har jag inte fixat nåt av mina såkallada "måsten" utan mer pysslat med mina "gilla att göra grejer".
Jag övervägde vid sextiden att knata iväg till andra sidan stan, solen sken, äventyrslusten grodde i maggropen och jag ville bara dra iväg o träffa kompisar. Men jag insåg att jag inte skulle vara där förrän 7- halv 8 tiden och då hade det ju nästan varit dags att gå hem. För inatt vill jag inte ha sömnbrist.
Så jag gick aldrig. Jag är så satans tråkig o bekväm. Fy fan för det.
Nu ångrar jag mig lite eftersom jag är dampig och är sugen på att socialisera lite.
Det är lite det som är nackdelen med att stiga upp klockan fyra. Man blir för rädd för att hitta på något kvällen innan.

Dock har jag saker att se fram emot, solen ler mot mig och jag är helt tillfreds med att det kommer regna imorgon. För det känns som att regnet ler mot mig det med, som om det inbjuder mig till virvlande dans i de ljusa vindarna och djupa vattenpölarna.
Helgen kommer bli bra och resten av mitt liv med.
Så känner jag idag iallafall, det vet ju vi alla att det går upp o ner det där. Men jag tänker njuta av toppen så länge jag vandrar på den.

För övrigt så hade jag en riktigt bra föregående helg! Vernissagen i lördags kändes löjlig, jag gillade inte konstnärens typiska konst och inte heller hans personlighet. Såg en snabb notis i lokaltidningen med ett citat där han säger "Tavlorna behöver ingen beskrivning".
Nä. Det är för att du inte kan beskriva dem, de är ju bara dravvel!
Tacka vet jag Brandons konst, han som är som ett konstverk i sig själv. Det går inte att ta miste när man ser honom i hans långa rock, svarta basker, gula glasögon och avslappnade och självklara stil. Det är så en riktig konstnär/oljemålare ser ut!
Vi umgicks hela dagen, snackade om allt möjligt, drack kaffe och planerade nya tavlor.
På kvällen kom Ida o Adam och vi åt fantastiskt god mat, och därefter for vi hem till William o kalasade, fnittrade hysteriskt och hade mycket mycket roligt! I så bra sällskap som i lördags kan man inte ha tråkigt!

Dagens låt som klingat i mitt huvud hela dagen:





Åh så snygg den är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0